18 jan culinaire tocht
De opener culinaire tocht is een bier en spijs wandeltocht om van te smullen.
Laat je smaakpapillen ontwaken uit hun diepe winterslaap en doe mee met de eerste OPENER Culinaire tocht, waar gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan. Trek je warmste winteroutfit aan en ga op smaakvolle ontdekkingsreis door culinair Dongen tijdens deze culinaire winterwandeling.
Deze winterwandeling biedt meer dan alleen culinaire geneugten! Laat je verrassen door onze unieke bierpairing-ervaring. Ontdek hoe onze ambachtelijke bieren perfect samengaan met de winterse lekkernijen. Onze bierspecialisten zochten de ideale match tussen bier en gerecht, waardoor elke slok en elke hap een onvergetelijke symfonie van smaken wordt.
Wat gaan we doen?
We schotelen je een 5-gangen ‘walking diner’ voor die op 5 locaties wordt geserveerd die OPENER bieren op hun bierkaart hebben staan.
De focus ligt hierbij op een mooi gerechtje, met daarbij een bijpassend proefglas OPENER bier.
De volgende locaties zullen hun kookkunsten vertonen tijdens de OPENER Culinaire Tocht van 2024:
Wanneer: Donderdagavond 18 januari met starttijd om 18.00u centraal Dongen, vanuit daar wordt de culinaire route gewandeld en we sluiten af in het proeflokaal van OPENER voor het dessert en naborrel. We zullen het diner daar rond 21.30u afronden, en de naborrel zal tot 00.00u duren.
Kosten per persoon: 67,50 pp. Hiervoor krijg je dus 5 gangen die tezamen een volledige maaltijd vormen, icm 5 proefglazen OPENER speciaalbier. Drankjes buiten proeverij om zijn voor eigen rekening, en kunnen op de locatie worden afgerekend.